ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΗ

Διδάκτορας

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης

Η Λουλούδη Κωνσταντίνα είναι Διδάκτωρ στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατέχει Μεταπτυχιακό (MSc) Δίπλωμα στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική, όπου αποφοίτησε με άριστα (9,55/10) από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Πτυχίο (BSc) στην Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Έχει παρουσιάσει εργασίες της σε δύο διεθνή συνέδρια (European International Business Academy, Vienna, 2016 International Conference on Business and Economics, Athens, 2017). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα στρέφονται γύρω από τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις.

Από το 2015 έως σήμερα συνεργάζεται με τον εκδοτικό οίκο «Broken Hill Publishers Ltd» και έχει μεταφράσει 4 επιστημονικά συγγράμματα. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως γραμματεία προέδρου του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς (01/2014 – 08/2015) και ως Επιστημονική Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης στο Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο (2013-2014).