ΝΕΑ | 7 Μαϊου 2019

Το ΠΜΣ και το Εργαστήριο Βιοοικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Ινσιτούτο Γκαίτε σε εκδήλωση για τη Βιοοικονομία

Tο ΠΜΣ και το Εργαστήριο Βιοοικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση που πραγματοποιεί το Ελληνικό Φόρουμ Βιοοικονομίας στο Ινστιτούτο Γκαίτε στη Θεσσαλονίκη 10 και 11 Μαίου 2019 με ομιλίες τόσο της Διευθύντριας του ΠΜΣ και του Εργαστηρίου Αναπλ. Καθηγήτριας Κων. Κοτταρίδη όσο και του Αναπλ. Διευθυντή του ΠΜΣ και μέλους του Εργαστηρίου Καθηγητή Κων. Βοργιά. Επίσης, συμμετέχει ο μεταπτυχιακός μας φοιτητής κ. Μενέλαος Νεοφώτιστος.

Περισσότεροι από 25 διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη ώστε να δώσουν τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα στη διήμερη εκδήλωση για τη βιοοικονομία την οποία οργανώνει το Ελληνικό Φόρουμ Βιοοικονομίας.

Παράλληλα, για πρώτη φορά θα λάβει χώρα η πρώτη ημερίδα στην Ελλάδα της κοινοπραξίας των Ευρωπαϊκών Βιο-Βασιζόμενων Βιομηχανιών (Bio-Based Industries Joint Undertaking). Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες δύο ευρωπαϊκών έργων και μια έκθεση βιο-βασιζόμεων προϊόντων και τεχνολογιών (greenagenda).

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ και για τις πληροφορίες των ομιλητών πατήστε εδώ