ΝΕΑ | 21 Νοεμβρίου 2018

Συνεργασία του ΔΠΜΣ στη Βιοοικονομία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Μ

ε μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του ΔΠΜΣ στη Βιοοικονομία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο πλαίσιο της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας στο ευρύτερο πεδίο της Βιοοικονομίας και της Βιωσιμότητας.

Το Γραφείο Διασύνδεσης παρέχει χρήσιμη ατομική ή ομαδική συμβουλευτική στους μεταπτυχιακούς μας φοιτητές που εκτείνεται από την ανάπτυξη  προσωπικού Portfolio (με φωτογράφιση, βελτίωση βιογραφικού σημειώματος, σχεδιασμό προσωπικής ιστοσελίδας κ.λπ.) και μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέχρι την άμεση διασύνδεση με εταιρείες, αλλά και τη  χρήσιμη συμβουλευτική για θέσεις εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό.

Επισκεφτείτε το Γραφείο Διασύνδεσης και μάθετε περισσότερα και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να σας βοηθήσει επαγγελματικά. Στο άμεσο μέλλον, το ΔΠΜΣ της Βιοοικονομίας και το Γραφείο Διασύνδεσης σχεδιάζουν τις παρακάτω δράσεις:

 • Career Days 26-30 Νοεμβρίου με συμμετοχή εταιριών που άπτονται του
  πεδίου της Βιοοικονομίας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
 • Επαγγελματική φωτογράφιση για το Portfolio σας για την αναζήτηση
  εργασίας.
 • Προετοιμασία μεταπτυχιακών φοιτητών για παρουσίαση
  διπλωματικής εργασίας σε κοινό (επιτροπή, συνέδριο κ.λπ.).
 • Επισκέψεις σε εταιρείες και οργανισμούς.
 • Άλλου είδους χρήσιμα σεμινάρια όπως Business plan, νεοφυείς επιχειρήσεις, κτλ. (επισυνάπτεται η σχετική ενημέρωση για δράσεις τουΝοεμβρίου).

https://career.unipi.gr/